Nove vesti oko turske serije Mevlana

Serija Mevlana je projekat koji se već duže vreme najavljuje i o kom se dosta piše i priča. Sada su stigle nove informacije vezane za ovu tursku seriju.

Nove vesti oko turske serije Mevlana

Foto Credits: Internet Haber

Pre nekoliko dana je objavljeno da je Ozgu Namal morala da odbije ulogu u ovoj seriji. Umesto nje angažovana je Nilay Deniz. Danas su stigle nove vesti, koje se odnose na samo snimanje ovog projekta.

Za razliku od njegovih kolega, režiser Can Ulkay sve radi veoma sporo i sa dosta pažnje. Trenutno završava rad na šestoj epizodi ovog projekta. Planirano je da se snimi i emituje ukupno 13 epizoda. Podsećamo, glavnu ulogu u seriji će tumačiti Bulent Inal.

Serija Mevlana će biti emitovana na nacionalnom TV kanalu TRT1. Snimanje projekta se odvija zaista sporo, ali to samo govori o tome da se obraća pažnja na zaista mnoge detalje. Can Ulkay ranije nije ni snimao serije već samo filmove. Mnogi od njegovih projekata su veoma cenjeni i priznati u celom svetu. Svi se nadaju da će tako biti i sa serijom Mevlana.

Turske istorijske serije su pravi brend ove zemlje, a kada se uloži ovoliko truda i pažnje, rezultat je nešto što se očekuje. Ono što je bitno je da se sada snimanje odvija bez ikakvih problema i da se napreduje iz dana u dan. Kada ćemo seriju imati prilike da gledamo, zaista je veoma teško prognozirati.

NOVO - Can Yaman u novoj seriji Disney Plus digitalne platforme El Turco?!

 By: Milt-TV Exposed