Can Yaman u novoj seriji Disney Plus digitalne platforme El Turco?!

Digitalna platforma Disney Plus želi da napravi proboj na tržištu turskih serija. U toku su pregovori kompanije i Hande Ercel, Kerema Bursina, Afre Saracoglu i Halita Ergenca. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Can Yaman je već dogovorio svoje uslove sa ovom digitalnom platformom za rad u njihovoj novoj seriji.

Can Yaman u novoj seriji Disney Plus digitalne platforme El Turco?!

Foto Credits: Internet Haber

U startu da pojasnimo, u pitanju su još uvek nepotvrđene ali veoma pouzdane informacije. Dakle, nisu došle zvanično od Cana ili kompanije Disney Plus, već od izvora koji su dobro obavešteni o stanju u turskim serijama.

Prema njima, Can Yaman će tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji koju priprema kompanija Ay Yapim. U pitanju je serija koja će predstavljati adaptaciju popularne istorijske novele Orhana Yeniarasa pod nazivom El Turco. Ova serija će doneti priču o istorijskoj ličnosti, turskom oficiru koji se pobunio protiv tadašnjeg sistema i oslobodio celo italijansko selo od feudalnih lordova.

Ono što za sada nije poznato je to šta se dešava sa serijom Sandokan. Na ovom projektu je Yaman takođe trebao da tumači značajnu ulogu, a početak snimanja je najavljivan za jun ove godine. Glumac je ranije najavljivao da će snimanje tok projekta trajati najmanje šest meseci, pa je najverovatnije ono ponovo odloženo iz nekih razloga, ali je i to sve „u magli“.

Za razliku od Netflixa, Disney Plus još uvek nije potpisao zvanične ugovore sa bilo kim od turskih glumaca. Zaista ne bi bilo iznenađenje da se u narednom periodu održi pres konferencija i da na njoj ljudi sa ove digitalne platforme predstave plan i nekoliko turskih superstarova kao glumce u njihovim novim projektima.

Can Yaman je po svemu sudeći vrlo blizu rada na ovoj platformi, a ne bi bilo iznenađenje da pored njega vidimo još poznatih lica poput Hande, Kerema, Halita, ili možda čak i sve zajedno?!

NOVO - Alp Navruz vidi promenu! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed