Kocovali – Erdenet sukob! Kada se očekuje nova sezona serije Cukur?

Porodice Kocovalı i Erdenet sukobiće se u seriji Cukur, koja se priprema za svoju četvrtu sezonu. Ljubitelji serije koji su gledali najavu nove sezone pitaju se, kada će nova sezona početi? Novi lik u seriji Cengiza Erdeneta igraće Mustafa Avkiran. Njegovo ime predstavlja fenomen ali i fokus kritika na društvenim mrežama?Iznosimo neke od informacija: Kocovalı ...

Kocovali – Erdenet sukob! Kada se očekuje nova sezona serije Cukur?

Porodice Kocovalı i Erdenet sukobiće se u seriji Cukur, koja se priprema za svoju četvrtu sezonu. Ljubitelji serije koji su gledali najavu nove sezone pitaju se, kada će nova sezona početi?

Novi lik u seriji Cengiza Erdeneta igraće Mustafa Avkiran. Njegovo ime predstavlja fenomen ali i fokus kritika na društvenim mrežama?Iznosimo neke od informacija:

Kocovalı i Erdenet suočavaju se u Cukur! Kada je nova sezona?

Pripremajući se da uđe u svoju četvrtu sezonu sledećeg meseca, Ay Yapımova serija Cukur ubacuje nove likove. U sve tri sezone serija je dostigla rejting i često bila glavna meta na udaru društvenih mreža.  Objavljena je prva najava nove sezone, koju gledaoci  nestrpljivo očekuju.

Rečenica “ pokopaću te”, daje nam nagoveštaj da će se u novoj sezoni voditi borba između Kocovalijevih i Erdenetovih.

Akcija je u punom jeku!

Fanovi Cukura, koji su gledali uvod, koji privlači pažnju scenama borbenih akcija, radoznalo su istražili lik Cengiza Erdeneta, kojeg glumi Mustafa Avkıran. Događaji između porodica Kocovalı i Erdenet u novoj sezoni vode u put neprekidne tenzije.

By: TV Exposed