Burak Berkay Akgul i Ecem Sena Bayir u seriji Destan / Legenda

Turska serija Destan / Legenda jedna je od onih koje u startu dosta obećavaju. Podsećamo, ovu seriju potpisuje Mehmet Bozdag.

Burak Berkay Akgul i Ecem Sena Bayir u seriji Destan / Legenda

Foto Credits: Internet Haber

Bozdag je kreator hit serija kao što su Dirilis Ertugrul i Kurulus Osman. Sama pomisao na to da radi na novoj istorijskoj seriji se veoma dopada gledaocima turskih serija. Uz to, Mehmet okuplja odličnu glumačku ekipu. Glavne uloge u seriji Destan će tumačiti Ebru Sahin i Edip Tepeli. Njih dvoje će glumiti zaljubljeni par u radnji smeštenoj u 9. vek u centralnoj Aziji. Edip će glumiti mladića čije su ruke paralizovane, a koji je sin jednog kana. Ebru će tumačiti lik siromašne devojke. U startu je jasno da će pred njihovu ljubav biti postavljene mnoge prepreke.

Pored Ebru i Edipa potvrđeno je da će u seriji glumiti i i Ipek Karapinar, Berk Ercer, Burak Tozkoparan, Teoman Kumbaracibasi.

Danas su stigle vesti o novim članovima glumačke ekipe. U seriji Destan / Legenda će glumiti i Burak Berkay Akgul i Ecem Sena Bayir. Ostaje da vidimo koje uloge će oni imati u ovom projektu.

NOVO - Kubilay Aka uslikan sa devojkom, evo šta kaže ko mu je ova dama!

 By: Milt-TV Exposed