Potvrđena zatvorska kazna za glumca Ahmeta Kurala

Turski glumac Ahmet Kural će i definitivno morati na izdržavanje zatvorske kazne. Apelacioni sud je potvrdio presudu protiv njega.

Potvrđena zatvorska kazna za glumca Ahmeta Kurala

Foto Credits: Fox24

U životu ovog turskog glumca ne ide baš sve kako treba, naprotiv. Sve je počelo 22. aprila 2019. godine. Ahmet Kural je tada fizički nasrnuo i udario tadašnju devojku poznatu pevačicu Silu. Ona je podnela prijavu protiv njega i glumac je kasnije osuđen na godinu i četiri meseca kazne zatvora.

Ahmet je uložio žalbu na ovu presudu, koja je odbijena i sada će morati na izdržavanje kazne. Ova presuda može da znači i kraj njegove ozbiljnije glumačke karijere, jer je poznato da se u Turskoj takve stvari jednostavno ne praštaju javnim ličnostima, uključujući glumce.

Ahmet Kural se u dosadašnjoj karijeri pojavio u 28 projekata. Poslednja serija na kojoj je radio je Kibris Zafere Dogru. Pre toga je glumio i u prvoj sezoni tog projekta koja je nazvana Bir Zamanlar Kibris. Pored velikog broja filmova pojavio se i u serijama Hayatimin Aski, Kardes Payi, Isler Cucler i drugim.

Prvu značajniju ulogu u karijeri imao je u TV seriji Gazi gde je tumačio lik po imenu Firat Kalender. Nastavak njegove karijere je nakon potvrde ove presude pod velikim znakom pitanja...

NOVO - Hande Ercel i dalje oseća posledice nakon bolesti

 By: Milt-TV Exposed