Hande Ercel i dalje oseća posledice nakon bolesti

Turska glumica Hande Ercel je dala novi intervju, prvi u ovoj godini. Glumica je u njemu između ostalog govorila i o zdravstvenim problemima sa kojima se susrela.

Hande Ercel i dalje oseća posledice nakon bolesti

Foto Credits: Haberler

Hande Ercel je jedna od turskih glumica koje su obeležile proteklu godinu. Ercel je tumačila jednu od glavnih uloga u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, koja je postala pravi fenomen na društvenim mrežama.

Nakon završetka tog projekta, Hande odmara i uživa u ljubavi sa svojim momkom, Keremom Bursinom. Pred sam doček Nove godine, glumica je doživela pravu neprijatnost, zaražena je koronavirusom.

Uoči dočeka ona i Kerem su bili bolesni pa su zbog toga i izostale njihove zajedničke fotografije koje su fanovi željno iščekivali. Hande Ercel je u novom intervjuu potvrdila da je bila zaražena koronavirusom i da je to sada iza nje. Novinari su tokom razgovora sa glumicom primetili da ona još uvek ima poteškoća u disanju, što je jedna od posledica koronavirusa. Te poteškoće srećom nisu učestale i nadamo se da će ubrzo postati prošlost i da će se glumica u potpunosti oporaviti od ovog nezgodnog virusa.

U narednom periodu bi mogli da saznamo više o novom projektu na kom će Ercel raditi. Prema tvrdnji sve većeg broja izvora, Hande je na korak od potpisivanja ugovora sa digitalnom platformom Disney Plus i glavne uloge u njihovoj novoj seriji.

NOVO - Sinan Akcil i Burcu Kiratli se (ponovo) razvode

 By: Milt-TV Exposed