Hafsanur Sancaktutan o erotskim scenama iz serije Dunyayla Benim Aramda

Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, druga turska produkcija Disney plusa, sastoji se od ukupno 8 epizoda i svake nedelje publiku sreće nova epizoda.

Hafsanur Sancaktutan o erotskim scenama iz serije Dunyayla Benim Aramda

Foto Credits: IMDB

Hafsanur Sancaktutan takođe doživljava uzbuđenje zbog novih epizoda koje se još emituju. Sutra će biti emitovana peta epizoda ove serije u kojoj mlada glumica tumači jednu od glavnih uloga. O tom projektu i novoj seriji govorila je i sama Sancaktutan: “Osim nje, radimo novi posao za Fox TV, zajedno sa kompanijom Ay Yapim. Sve je u redu. Ja sam u procesu u kojem je sve intenzivno.“.

Vruće scene turske serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene i dalje su na dnevnom redu na društvenim mrežama u poslednje vreme. Mnogo se pričalo o sceni vođenja ljubavi Hafsanur Sancaktutan sa Bugrom Gulsoyem, ali i njenog masturbiranja. Mlada glumica je dala sledeću izjavu o reakcijama na ove scene:

„Radim svoj posao. Snimana je scena, što je moj posao, sve dok ne krši moja pravila, šta god piše u scenariju. Smatram ih normalnim.”.

Mlada glumica je ovim rečima privukla još veću pažnju. Navodeći da ona ima pravila i naglašavajući da su ove scene deo njenog rada, Sancaktutan je takođe naglasila da ako postoje scene koje krše njena sopstvena pravila, ona neće učestvovati u njima. Ove glumičine reči bile su još značajnije od scena u seriji.

Glumičin naglasak na profesionalizmu u mladosti takođe predstavlja snažan profesionalni stav za mnoge mlade glumce koji se bave glumom, ali izbegavaju takve scene. Ističući da je u njenom životu sve u redu, o mladoj glumici se mnogo pričalo prošle sezone sa Fox TV-a serijom pod nazivom Son Yaz / Prošlo leto. Vraćajući se na setove TV serija, glumica je uzbuđena što će ponovo upoznati svoje fanove sa projektom Gelecek Uzun Surer / Budućnost traje dugo.

NOVO - Kerem Bursin oduševio fanove novom objavom

By: TV Exposed