Hazal Kaya nastavlja obrazovanje

Glumica Hazal Kaya zajedno sa bebom Fikretom posetila je set serije Son Yaz u Cesmeu. Na njemu njen suprug Ali Atay trenutno radi i sa velikim zadovoljstvom je ugostio svoje najdraže. Glumica takođe nastavlja da se priprema za njenu novu seriju pod nazivom Pera Palas. Dok još uvek nije na setu glumica nastavlja da se ...

Hazal Kaya nastavlja obrazovanje

Glumica Hazal Kaya zajedno sa bebom Fikretom posetila je set serije Son Yaz u Cesmeu.

Na njemu njen suprug Ali Atay trenutno radi i sa velikim zadovoljstvom je ugostio svoje najdraže. Glumica takođe nastavlja da se priprema za njenu novu seriju pod nazivom Pera Palas. Dok još uvek nije na setu glumica nastavlja da se obrazuje i usavršava. Pohađa online lekcije glume od strane Cag Caliskur, kćerke poznate glumice Ipek Bilgin. Pored Cag, časove joj često drži i Cuneyt Caliskur koji je glumac i režiser. Hazal dobija i posebne, specijalne lekcije sve u cilju što boljeg i opširnijeg znanja.

Hazal Kaya je odlučna da nastavi sa obrazovanjem i usavršavanjem. Više puta je istakla da želi da napreduje u svojoj profesiji i bude što kvalitetnija. Bez dileme za svaku pohvalu.

NOVO - Kivanc Tatlitug počinje snimanje nove serije

By: TV Exposed