Buse Meral se vraća na TV ekrane novim glavnim likom

Mlada glumica Buse Meral je na snimanjima od 2018. godine i ostvarila je dobru karijeru učestvujući u važnim TV serijama do sada.

Buse Meral se vraća na TV ekrane novim glavnim likom

Foto Credits: IMDB

Uprkos svojoj mladosti, glumica, koja je učestvovala u jednom dobrom projektu za drugim i znala kako da proživi svoje uloge, prvo je zakoračila u industriju sa TV serijom Ege’nin Hamsisi.

Buse Meral, koja je stekla značajno iskustvo u TV serijama kao što su Gulperi, Bizim Hikaye, Tek Yurek, Elimi Birakma, pojavila se pred publikom sa različitim ulogama u nedavnim izuzetnim TV serijama.

Pored lika Mahmelek u popularnoj istorijskoj TV seriji Uyanis Buyuk Selcuklu | Buđenje Velikih Seldžuka, lik Sirme u TV seriji Destan bile su izuzetne uloge.

Glumica koju smo gledali kao Firuze u TV seriji Baba | Otac, zatim je učestvovala kao glavna ženska uloga u letnjoj TV seriji Vermem Seni Ellere.

Premijera nove serije večeras

Gledaoci će 2024. godine gledati talentovanu Buse Meral u glavnoj ulozi u novoj seriji TV8 pod nazivom Aska Dusman | Neprijatelj ljubavi.

Sigurno je da će TV serija Aska Dusman biti dobro iskustvo za Buse Meral, koji će glavnu ulogu deliti sa Nazan Kesal i Cemom Yigitom Uzumogluom.

Premijera ove nove turske serije je večeras, u četvrtak 4. januara u 20 časova na TV8.

NOVO - Danas počinje nova turska serija Aska Dusman | Neprijatelj ljubavi

By: TV Exposed