Poster serije Sahane Hayatim / Moj divni život privlači dosta interesovanja

Nova Fox TV serija pod nazivom Sahane Hayatim / Moj divni život ističe se kao jedna od najiščekivanijih produkcija ove sezone.

Poster serije Sahane Hayatim / Moj divni život privlači dosta interesovanja

Oni koji pogledaju glumačku ekipu serije svesni su da su se okupila veoma važna imena.

Dok trejler TV serije Sahane Hayatim / Moj divni život otkriva jaku glumačku ekipu, pažnju privlači i poruka koju šalje.

Serija je produkcija zasnovana na odnosima između muškaraca i žena, a oni koji pogledaju poster pripremljen sa teksturom servisne radionice odmah primete osećaj kvaliteta.

Objavljen je izvanredan poster nove serije Ay Yapima, Sahane Hayatim, koja će uskoro biti prikazana na Fox-u i u kojoj se pojavljuju Hilal Altinbilek, Onur Tuna, Yigit Ozsener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade i Sumru Yavrucuk.

Priča o Sebnem

Nova serija Sahane Hayatim / Moj divni život, koja je nedavno počela da se snima, počinje vrlo brzo sa snažnom glumačkom postavom i pričom koja će držati publiku prikovanu za ekrane Fox TV-a u svakoj epizodi.

Objavljen je poster serije, koju je napisao Meric Acemi, a režirao Cagri Bayrak, a koja okuplja uspešna imena kao što su Hilal Altinbilek, Onur Tuna, Yigit Ozsener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade i Sumru Yavrucuk.

Poster sa teksturom radionice za popravku povećava radoznalost o svetu serije.

Sahane Hayatim priča šokantnu priču o Sebnem, koja je proživela velike nepravde, naporno radila da ih prevaziđe, učinila šta je bilo potrebno na ovom putu, a sada pokušava da se oslobodi svoje zločinačke prošlosti koju je preživela i sustigla je dok je živela divnim životom.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Novi iskusni glumac u seriji Yargi / Presuda

By: TV Exposed