Alp Navruz – Nisam ženskaroš!

Turski glumac Alp Navruz dao je novi intervju turskim medijima. Alp je u razgovoru sa novinarem Hakanom Geceom otrkio dosta toga o sebi.

Alp Navruz – Nisam ženskaroš!

Foto Credits: IMDB

U intervjuu je dosta govorio o svom karakteru. Alp Navruz je za sebe rekao da je veoma rezervisana osoba. Mnogo voli da čita i čitanje uzima 50% njegovog vremena. Obožava da zamišlja svet i „živi u svetu fantazija“ koji mu te knjige stvore. Glumac je istakao da ne voli nepotreban rizik, jednostavno visok adrenalin nije uopšte za njega. U isto vreme je otvoren prema svojim fanovima i srećan kada ga zamole za zajedničke fotografije. Jedino čega se plaši jesu ekstermne reakcije koje fanovi ponekad imaju.

Kada je reč o ulogama, spreman je na razne fizičke promene ukoliko uloge to zahtevaju. Može da izgubi težinu, da se ugoji, promeni svoj imidž. Sebe ne smatra ženskarošem. Naravno, da želi mogao bi da ide iz jedne ljubavne veze u drugu, ali jednostavno ga to ne interesuje.

Alp Navruz je dodao da nije romantičan, ali voli da posmatra osobu i zna šta devojka koja mu se dopada želi, šta je čini srećnom i šta joj je centar sveta. I za kraj, nešto što će odradovati dame. Turski glumac Alp Navruz je slobodan, trenutno nema devojku.

NOVO - Potvrđeno – Fahriye Evcen i Baris Arduc u istorijskoj seriji o Alparslanu!

By: Milt-TV Exposed