Mert Ramazan Demir dao dobre vesti o nastavku serije Yali Capkini

Serija Yali Capkini koja je ove sezone veoma uspešno debitovala na televiziji Star TV, uspela je da impresionira milione gledalaca snažnom harmonijom svoja dvoje glavnih glumaca, Afre Saracoglu i Merta Ramazana Demira.

Mert Ramazan Demir dao dobre vesti o nastavku serije Yali Capkini

Foto Credits: Haberler

Serija, koja ima snažnu priču i o kojoj se priča sa glumačkim izvedbama, dokazala je uspeh dobivši najbolju gledanost sezone. Od početka serije Yali Capkini, svaka epizoda je privukla milione gledalaca i očekuje se da će se ovaj proces nastaviti do kraja sezone.

Zbog velikog zemljotresa u Kahramanmarašu, projekat Yali Capkini nije bio na ekranu sa svojom novom epizodom već dve nedelje, kao ni druge serije na svim televizijskim kanalima. Nakon zemljotresa, obustavljene su i sve serije. Iz tog razloga, čini se da će proces snimanja novih epizoda i izlaska na ekran potrajati.

U ovom procesu, kada su rane od zemljotresa još sveže, televizijski kanali polako preduzimaju korake da pređu na normalan proces emitovanja. Mnogi obožavaoci TV serija pitaju se kada će se nastaviti serijal Yali Capkini.

Nastavljeno snimanje

Mert Ramazan Demir, koji tumači lik Ferita, rekao je da su se pre nekoliko dana okupili na snimanju serije i počeli da snimaju. Glumac, kojeg su kamere uveče videle u Arnavutkoju, izjavio je da su stigli na set i počeli da rade na novim epizodama serije. Podsećajući na katastrofu zemljotresa rečima:

Hvala, nemam šta da kažem“, glumac je rekao i dodao: „Naš set je počeo, nastavili smo pre dva-tri dana“. Ljubitelji serije Yali Capkini su takođe očekivali da u bliskoj budućnosti na ekran dođu nove epizode, uz ovu poruku glavnog glumca.

S obzirom na emitovanje Star TV-a, treba napomenuti da se nova epizoda serije Yali Capkini još nije pojavila u najavi za petak, 24. februar. Da li će da bude, ostaje da vidimo. Turske TV serije su juče trebale da krenu sa emitovanjem ali je novi zemljotres dodatno zakomplikovao stvari, pa je emitovano samo nekoliko od najavljenih epizoda…

NOVO - Serhat Kilic u novoj akcionoj seriji

By: TV Exposed