Nilsu Berfin Aktas izabrala novu ulogu u poslednjem trenutku

Nilsu Berfin Aktas, koja je došla do izražaja sa likom Gokce u TV seriji Kuzey Yildizi, još uvek je veoma mlado ime i kratko je u industriji. Mlada glumica rođena u Ankari 1998. godine dobijala je ponude serija jednu za drugom.

Nilsu Berfin Aktas izabrala novu ulogu u poslednjem trenutku

Foto Credits: Haberler

Mlada glumica, koja je posle digitalne serije Olum Zamani / Vreme smrti preuzela glavnu ulogu u seriji Benim Hayatım / Moj život, imala je nesreću da je ova priča trajala samo 6 epizoda. Nilsu Berfin Aktas, koja je nakon toga učestvovala u seriji Kalp Yarasi, suočila se sa nesrećom nakon što je učestvovala u 5 epizoda ove televizijske serije.

Nakon što je postalo jasno da će igrati glavnu žensku ulogu u novoj omladinskoj TV seriji Tozlu Yaka, glumica, koju su njeni fanovi željno iščekivali, napustila je ovu seriju sa promenom u poslednjem trenutku i pridružila se glumačkoj ekipi potpuno druge serije.

Nilsu Berfin Aktas, koja je izabrala drugu seriju koja joj je došla i ponuđena, iako je potpisala ugovor za projekat Tozlu Yaka koji je pripremila NTC Medya, a koja će se emitovati na ekranu Fox TV-a, igraće ulogu u TV seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dođe kako zna, kao Gani Mujde.

U narednom periodu saznaćemo više informacija o ovom novom projektu.

NOVO - Sinem Unsal doživela udes!

By: TV Exposed