Sinem Unsal doživela udes!

Turska glumica Sinem Unsal odlučila je da se vrati na televizijske ekrane sa TV serijom Gizli Sakli, čija će prva epizoda biti emitovana u sredu, 8. juna. Glumica, koja je privukla veliku pažnju svojim likom Nazli u seriji Mucize Doktor, pojavila se pred publikom sa TV serijom Elbet Bir Gun na početku sezone, ali je ova priča trajala samo 6 epizoda.

Sinem Unsal doživela udes!

Foto Credits: Internet Haber

Sinem Unsal, koja se sastala sa Halitom Ozgurom Sarijem u seriji Gizli Sakli, glumiće u ovoj letnjoj seriji i iznenadiće svoje fanove zabavnom pričom. Glumica, koja impresionira uspehom u dramskim projektima, pojaviće se pred publikom kao članica tajne policije u novoj humorističnoj seriji. Dok je snimanje serije trajalo, Sinem je imala saobraćajnu nesreću zajedno sa Nisan Ceren, izvršnom producentkinjom serije.

Glumica, koja je takođe učestvovala u pozorišnoj predstavi Aydinlikevler, u periodu kada je doživljavala uzbuđenje zbog prve epizode ​​serije, povređena je u saobraćajnoj nezgodi na povratku za Istanbul posle predstave u Izmiru.

Ispostavilo se da je Sinem zadobila razne modrice po telu, ali je njeno zdravstveno stanje dobro. U nesreći koja se dogodila usled toga što je vozač vozila kojim je putovala, producentkinja Nisan Ceren, izgubila je kontrolu nad volanom.

Nisan Ceren je nakon nesreće zadržana na posmatranju u bolnici. Dok se Sinem Unsal odmara u svom domu, sa velikom pažnjom se iščekuje da li će ova situacija uticati na snimanje TV serije Gizli Sakli.

NOVO - Emre Karayel kao suprug lika Meryem Uzerli u seriji Ru

By: TV Exposed