Emre Karayel kao suprug lika Meryem Uzerli u seriji Ru

Emre Karayel je bio jedno od imena u prvoj sezoni turske televizijske serije Son Yaz, koja je trajala 20 epizoda, a koja je ukinuta početkom druge sezone. Nakon solidne prve sezone, u drugoj je emitovano svega nekoliko epizoda.

Emre Karayel kao suprug lika Meryem Uzerli u seriji Ru

Foto Credits: Dizilah

Glumac, koji je igrao lik Fatiha Doganaya u seriji Son Yaz emitovanoj na kanalu Fox TV, tako se vratio televizijskim produkcijama nakon TV serije Kocaman Ailem u kojoj je glumio 2018. godine.

Emre Karayel, kojeg smo gledali u digitalnoj seriji Sakli / Skriveno posle serije Son Yaz, vraća se na setove u letnjim mesecima u novom digitalnom projektu.

Pojačana je glumačka ekipa Disney plus serije Ru, koja će uskoro početi da se snima u okrugu Urla u Izmiru. U seriji Ru formira se uspešan tim, koji je na dnevni red došao odvajanjem Merta Yazicioglua od projekta, koji je zbog zgusnutog rasporeda morao da odustane od ove digitalne serije.

Digitalna platforma Disney Plus, koja u Turskoj počinje sa emitovanjem 14. juna, u velikom je iščekivanju serije Ru. Karayel će se dakle pojaviti u seriji Ru, koja skreće pažnju pričom o zabranjenoj ljubavi koja se doživljava između mladića i sredovečne žene.

Emre Karayel, koji će se pojaviti u seriji kao Emir, suprug Reyaninog lika, koju igra Meryem Uzerli, uskoro će biti na snimanju sa timom.

Ostaje da vidimo ko će glumiti mladića u kog će se Reyan zaljubiti.

NOVO - Serija Hakim je dokaz da je priča važnija od glumaca!

By: TV Exposed