Demet Ozdemir priznala svoje grehe!

Turska glumica Demet Ozdemir jedna je od najpopularnijih glumica u toj zemlji poslednjih godina.

Demet Ozdemir priznala svoje grehe!

Foto Credits: RiriNano

Lepa glumica, poznata je ne samo u Turskoj, već i u mnogim zemljama sveta, a na dnevnom redu je i njen privatni život, projekti i njena najnovija serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene koja je emitovana na Disney Plus-u. Svaki deo života Demet Ozdemir, koji ima popriličan broj pratilaca na Instagramu, oko 15,6 miliona, sa interesovanjem prate fanovi glumice.

Demet Ozdemir je objavila da je počela da se bavi sportom u svojoj poslednjoj objavi podeljenoj u odeljku priča na njenom Instagram nalogu, uz napomenu „Ponosna sam što počinjem da se bavim sportom“. Glumica, koja vodi računa i o svojoj ishrani, priznala je da je pre bavljenja sportom jela čokoladne kolačiće, rekavši: „Sve je urađeno pre bavljenja sportom i treninga, učinjeni su neki gresi.“.

Pažnju je privuklo i to što je Demet Ozdemir delila istu teretanu sa pevačem Oguzhanom Kocem, za kog se udala ovog leta. Ozdemir, koja je imala dobre trenutke u privatnom životu i karijeri, raduje svoje fanove svojim zabavnim objavama na društvenim mrežama. Njeni pratioci, koji vide prijatna raspoloženja glumice, očarani su objavama svoje omiljene glumice.

Demet sada odmara a uskoro će biti poznato kada ćemo gledati drugi deo njenog filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika koji je snimljen letos za Netflix.

NOVO - Ozge Yagiz iskreno o karijeri i svojim željama

By: TV Exposed