Ozge Yagiz iskreno o karijeri i svojim željama

Glumica Ozge Yagiz, koja je tokom nove sezone došla na ekran sa drugom sezonom TV serije Baba / Otac na Show TV-u, bila je pred objektivom novembarskog izdanja All Magazina.

Ozge Yagiz iskreno o karijeri i svojim željama

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je upečatljivo pozirala za magazin i dala iskrene ispovesti o svojoj karijeri, izjavila je da želi da napiše scenario: „Ako bih pisala scenario, to bi definitivno bila priča iz prošlosti. Želela bih da napišem scenario pun iskustava, sa temom starinskih žena.”.

Lepa glumica, koja takođe definiše uspeh, rekla je: „Ne želim da povlačim previše granica reči uspeh, ali svaki put kada pogledam unazad, mogu da kažem da sam imala iskustva zbog kojih se osećam dobro. Trenutno sam među gomilom na putu kojim svesno hodam, želim da nastavim da idem napred probavljajući sve.”.

Ozge Yagiz je nedavno koristila sledeće izjave o svom pogledu na život; „Kada uđete u nepoznat svet, deo vas uvek počne da piše najgore moguće scenarije. Ali onda shvatite da to nije slučaj. Zato sam pokušala da naučim sebe na šta da ozbiljno utičem.” .

Glumica, koja često dolazi do izražaja ljubavnom vezom sa kolegom Gokberkom Demircijem, preuzima glavnu ulogu sa glavnim glumcima Halukom Bilginerom i Tolgom Saritašom u TV seriji Baba / Otac. Yagiz se već proslavila svojim uspešnim nastupom i nema sumnje da je pred ovom mladom glumicom velika karijera.

NOVO - U ponedeljak bez nove epizode serije Alparslan – razlog bolest glavnog glumca

By: TV Exposed