Troje novih glumaca u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Turska TV serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka jedna je od zaista najboljih u poslednjoj deceniji. U prilog tome govori i činjenica da projekat stalno ima dobar rejting.

Troje novih glumaca u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: Internet Haber

Neke serije počinju, druge završavaju svoj ekranski život u uslovima koji su iz godinu u godine sve suroviji. Na to je čini se otporna serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Projekat ima svoju vernu publiku i bez obzira na promene u glumačkom kadru i novu konkurenciju uspeva da opstane. Tako je već šest sezona, a kako je i ranije najavljeno, ova sezona biće poslednja za seriju koja je mnogima u srcu.

To što je poslednja ne znači da se na njoj ne radi ozbiljno, naprotiv. Radnja serije je i dalje na veoma visokom nivou u prilog čemu govori i gledanost. U danu emitovanja poslednje epizode koju smo za sada gledali, serija je bila jedina koja je ostvarila pozitivan pomak u svim kategorijama rejtinga. Gledanost je i dalje na veoma dobrim brojkama a radnja zadovoljava gledaoce. Radnju i priču ponekad osveže i novi glumci. Tako će biti i ovaj put.

Potvrđena je vest da se seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka pridružilo troje novih glumaca. Jedan iskusni glumac i dve dame. Tako da ćemo u novim epizodama ove turske serije gledati nove likove koje će tumačiti Murat Onuk, Elif Yilmaz i Neriman Ugur.

Ostaje da vidimo koje likove će tumačiti ovo troje glumaca, kao i to koliko će značajni biti za nastavak radnje popularne TV serije.

NOVO - Alina Boz srećna zbog novog projekta

By: TV Exposed