Evo zbog čega je odloženo snimanje serije Seni Cok Bekledim

Turska serija Seni Cok Bekledim je već trebala uveliko da se snima, međutim iskrsli su problemi. Tačnije, može se sve svesti na jednu reč – dozvole. Snimanje je trebalo da bude u inostranstvu, međutim odlagano je nekoliko puta zbog nedostatka potrebnih dozvola. Nije precizirano o kojim dozvolama se radi, ali sigurno je da pandemija koronavirusa ...

Evo zbog čega je odloženo snimanje serije Seni Cok Bekledim

Turska serija Seni Cok Bekledim je već trebala uveliko da se snima, međutim iskrsli su problemi.

Tačnije, može se sve svesti na jednu reč – dozvole. Snimanje je trebalo da bude u inostranstvu, međutim odlagano je nekoliko puta zbog nedostatka potrebnih dozvola. Nije precizirano o kojim dozvolama se radi, ali sigurno je da pandemija koronavirusa stvara probleme i na ovom projektu. Trenutno se traži novo rešenje. Ljudi iz produkcije razmišljaju da li seriju da snimaju u Turskoj, ili u nekoj drugoj zemlji u okolini gde dozvole ne bi bile toliki problem.

U glavnim ulogama projekta Seni Cok Bekledim će se naći Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu. Predviđeno je da početak serije bude u decembru, ali se nakon novog razvoja događaja i to dovelo u pitanju.

NOVO - Mesut Ozkececi u seriji Hekimoglu

By: TV Exposed