Počinje snimanje nove sezone serije Yargi / Presuda

TV serija Yargi / Presuda je veoma kvalitetna priča. Projekat je zaista dugo pripreman i mnogi smatraju da se trud i te kako isplatio.

Počinje snimanje nove sezone serije Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Scenaristkinja Sema Ergenekon je uložila mnogo napora da pripremi ovu seriju. Tokom pripremnog dela posetila je mnoga sudjenja, policijske stanice i uprave, obavila mnogo razgovora sa službenim lciima sve sa ciljem da bi što verodostojnije prikazala scene.

Uz to mora se istaći da scenaristkinja gotovo svaki put uspe da iznenadi mnoge gledaoce raznim zapletima i kasnijim razrešenjima. Oni koji gledaju seriju Yargi sa nestrpljenjem iščekuju nove epizode i u danima pre njih se pitaju šta će se to desiti.

Serija Yargi / Presuda već dve sezone ostvaruje veoma dobre i zapažene rezultate gledanosti. Zasluge za to idu i glumcima. Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu su se pokazali kao fenomenalan izbor za glavne uloge. Uz to, svi oni koji su u sporednim ulogama u seriji rade sjajan posao i kao celina, serija Yargi je zaista veoma kvalitetna i u svakom pogledu na visokom nivou.

Kraj prošle sezone doneo veliko uzbuđenje

Kraj sezone 2 doneo je možda i najemotivniju scenu do sada iako ih je bilo zaista mnogo tokom dve sezone. Trenutak u kom se Ilgaz (Kaan Urgancioglu) i Ceylin (Pinar Deniz) susreću nakon što je ona mislila da je Ilgaz preminuo izazvao je poplavu emocija kod fanova.

Od tada mnogi se pitaju šta nas to čeka u nastavku ove turske TV serije.

Stigle su vesti i o početku snimanja nove sezone serije Yargi / Presuda. Ekipa će se na setu prema najavama okupiti prema već danas, u utorak 5. septembra.

U narednom periodu saznaćemo i kada će sezona 3 početi.

NOVO - Afra Saracoglu – pet projekata u kojima glumi koje vredi pogledati

By: TV Exposed