Kerem Bursin ponovo na setu!

Pripreme za film koji će poznatog glumca Kerema Bursina vratiti na setove se nastavljaju.

Kerem Bursin ponovo na setu!

Foto Credits: IMDB

Režiser filma, čije se snimanje očekuje uskoro, biće Onur Unlu.

Kerem Bursin, koji će tumačiti lika Metea, pojaviće se pred publikom u adaptaciji ruskog filma pod nazivom “Sin bogataša”.Erkan Kolcak Kostendil, Guven Kirac, Cemal Hunal i Ahmet Mumtaz Taylan su takođe u glumačkoj postavi filma.

Bursin će uskoro ponovo stupiti na setove sa novim filmskim projektom gde će jedinstvena priča očarati publiku.

Njegovi fanovi već dele svoje uzbuđenje na društvenim mrežama i pitaju se kakav će lik glumac tumačiti.

Adaptacija ruske komedije

Kerem Bursin, koji je rođen u Istanbulu 1987. godine, poslednji put je glumio u filmu Mavi Magara |  Plava pećina sa Devrim Ozkan.

Dok je činjenica da je TV serija Ya Cok Seversen trajala 13 epizoda tokom letnje sezone rastužila fanove glumca, nije poznato kada će Kerem Bursin se vratiti u TV serije.

Radnja komedije “Sin bogataša”, tačnije orginala je sledeća:

Griša, sin bogatog biznismena, je mladić koji misli da može da radi šta god želi. Kao rezultat onoga što radi, sada je u opasnosti da ode u zatvor. Njegov otac, koji je očajan da ispravi ponašanje svog sina, pribegava nekonvencionalnoj metodi.

Planira jedinstveni projekat sa svojim starim prijateljem psihologom. Atmosfera 19. veka u Rusiji je rekreirana u napuštenom seoskom području. Griša doživljava nesreću i kao rezultat te nesreće, veruje da je teleportovan u prošlost. Ovde, Griša, koji je u poziciji roba, moraće da nauči da komunicira sa ljudima, ceni jednostavne zadovoljstva, radi i pronađe pravu ljubav.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - U utorak finale sezone serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

By: TV Exposed