Dobra atmosfera na setu turske serije Seversin

Emitovane su prve dve epizode ​​TV serije Seversin, koja se od 1. juna sastala sa publikom na Kanalu D. Kada je u drugoj epizodi gledanost bila niža nego u prvoj, publici je ova situacija bila veoma neprijatna.

Dobra atmosfera na setu turske serije Seversin

Foto Credits: IMDB

Kao letnja serija, Seversin je produkcija koja je zabavna i romantična i zrači mladalačkom energijom. Ilayda Alisan je prvi put predstavljena kao glavna ženska glumica u romantičnoj komediji. Burak Yoruk je, s druge strane, ranije imao ovo iskustvo sa serijom Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta.

Veoma prijatnu atmosferu stvorio je i susret ovo dvoje mladih glumaca. Ilayda Alisan i Burak Yoruk, koji su se odlično slagali, skrenuli su pažnju svojim sličnim rečima u izjavama koje su davali nezavisno jedno od drugog.

I Burak i Ilayda su istakli koliko je ambijent tokom rada na seriji Seversin lep i zabavan. Drugim rečima, u pozadini serije formirala se timska solidarnost i napravljen je prvi veliki korak na putu ka uspehu u harmoničnom okruženju.

Oni koji gledaju seriju za projekat imaju samo reči hvale, ali gledanost ipak nije na zadovoljavajućem nivou. Uprkos tome, pažnju na scenografiju privukle su reči Ilayde Alisan i Buraka Yoruka o veoma prijatnoj atmosferi na setu.

Burak Yoruk je rekao da su se jako zabavili i da je formirana jako dobra ekipa, te da će serija Seversin biti mnogo zabavnija u budućnosti.

Ilayda Alisan je izrazila svoje zadovoljstvo u seriji sličnim rečima: „Veoma je dobro, naš posao je veoma dobar. Radimo to sa strašću. Jako smo se zabavljali i dobili smo veoma dobre povratne informacije. Naravno da smo srećni što je tako.”.

NOVO - Yasemin Kay Allen o novoj seriji i privatnom životu

By: TV Exposed