Erkan Meric glavni glumac nove serije Yazgi

Turski glumac Erkan Meric je prema pisanju turske štampe potpisao ugovor za novu seriju. Reč je o televizijskoj seriji kratkog ali upečatljivog naziva Yazgi | Sudbina.

Erkan Meric glavni glumac nove serije Yazgi

Foto Credits: Internet Haber

Televizijski kanal TV8 priprema nekoliko novih serija. Jedna od njih je dnevna serija koja se zove Yazgi ili u prevodu Sudbina.  Reč je o novom projektu koji će biti emitovan svakog dana ili svakog radnog dana. Glavnu ulogu u ovom projektu tumačiće Erkan Meric. Još uvek nije poznato koja dama će biti njegova partnerka na sceni ove nove turske TV serije. Režiser na novom projektu kanala TV8 biće Hakan Sahin. Scenario za seriju Yazgi piše Yasar Aksu. Snimanje ovog novog projekta započeće već narednih dana.

Erkan Meric se u dosadašnjoj karijeri pojavio u sedam uloga. Prvi projekat na kom je radio je Acayip Hikayeler u kojoj je imao epizodnu ulogu i tumačio lik po imenu Tarik. Poslednju ulogu imao je u TV seriji Gulumse Kaderine | Osmehni se svojoj sudbini koja je nažalost opstala samo pet epizoda usled niske gledanosti.

Erkan je rodjen 1986. godine i veoma je obrazovan mladić. Diplomirao je na odseku za automatizaciju elektronike Univerziteta Mersin u toku 2008. godine. Uz glumu bavi se i modelingom.

Sada je dobio šansu da se dokaže kao glavni glumac nove dnevne serije. Kako će se u tome snaći ostaje da vidimo.

View this post on Instagram

A post shared by Erkan Meriç (@erkanmrc)

NOVO - Kraj za seriju Seni Kalbime Sakladim?!

By: TV Exposed