Serija Midnight at the Pera Palace – projekat vredan čekanja?!

Turska serija Midnight at the Pera Palace je novi Netflixov projekat. Podsećamo, premijera ove nove turske serije je bila juče.

Serija Midnight at the Pera Palace – projekat vredan čekanja?!

Foto Credits: Netflix

Midnight at the Pera Palace je bez dileme jedna od serija koja se iščekivala sa najvećim nestrpljenjem. U pitanju je serija u kojoj Hazal Kaya glumi lik novinarke Esre, koja se vratila kroz vreme, tačnije u 1919. godini i zatekla se u sred političke zavere. Ubrzo je shvatila da ništa nije onako kako zapravo izgleda. Njen partner na sceni ove nove serije je Selahattin Pasali.

Turski mediji su danas analizirali neke zanimljive brojke i podatke o ovoj seriji.

Snimanje kadrova je počelo 10. marta 2021. godine, a emitovanje serije je bilo skoro pa tačno godinu dana kasnije, 3. marta 2022. Filmski plato je građen tokom pet meseci na području veličine 3.000 kvadratnih metara. Za potrebe serije je sašiveno preko 4 hiljade kostima. Ukupan broj ljudi koji je radio na ovoj istorijskoj seriji je 776.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

Jedna od scena koja je mnogima privukla pažnju jeste ona u kojoj Esra (koju glumi Hazal Kaya) grli Ataturka, osnivača turske republike. Na društvenim mrežama se pojavio zaista veliki broj komentara u kojima se ističe da je Esra ostvarila san mnogih sunarodnika.

Ovo je po svemu sudeći jedna od scena koje su obeležile ovu seriju.

NOVO - Nove vesti o seriji Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka

By: Milt-TV Exposed