Hande Ataizi o novom projektu

Završeno je snimanje filmske verzije serije Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav, koja je nastala kao delo jednog perioda.

Hande Ataizi o novom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Poznato je da će film projekat u kom se radnja dešava 1920-ih i da će imati sasvim drugačiji koncept od verzije TV serije.

Jedna od glumaca bila je Hande Ataizi. Glumica se prethodno vratila na televizijske ekrane sa likom Cane u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala 2021. i 2022. godine.Činjenica da je lik u ključnoj tački priče takođe je naterala da se Ataizi o mnogo priča.

Hande Ataizi, koja je na dnevnom redu sa ulogom Firdevs u filmu Bihter, rekla je da je snimanje proteklo dobro i da je završeno.

Objašnjavajući da je to što je termin projekat za nju razlika, glumica je rekla:

„Bilo je lepo, postala je drugačiji lik. Za mene je to bio prijatan projekat kao povremeni posao. To je i period i mi smo proizveli nešto sasvim drugačije u isto vreme.“.

Različita radnja filma od serije

Objašnjavajući da je u filmu Bihter učestvovala sa drugačijim imidžom i da je to za nju važna inovacija, Hande Ataizi je izjavila da su očekivanja velika.

Glumica je rekla: „Pokušali smo da damo sve od sebe. Desilo se nešto drugačije. To je period, to je film.".

Rekavši da je Ask-i Memnu serija koja je u srcima mnogih ljudi, pa stoga neki gledaoci misle da je Bihter serija, Hande Ataizi je takođe objasnila da će se ovaj projekat mnogo razlikovati od serije.

Raspodela uloga u filmu Bihter bila je sledeća: Farah Zeynep Abdullah: Bihter, Boran Kuzum: Behlul Osman, Sonant: Adnan, Helin Kandemir: Nihal, Hande Ataizi: Firdevs i drugi.

NOVO - Erdem Sanli o sličnostima sa Zipkinom iz serije Ates Kuslari

By: TV Exposed