Nejasna situacija oko turske serije Mevlana

Turska serija Mevlana je još jedna istorijska serija koju ćemo gledati u narednom periodu. Snimanje ove serije će početi u narednim danima, ali je situacija oko projekta blago rečeno konfuzna.

Nejasna situacija oko turske serije Mevlana

Foto Credits: Prusa Haber

Snimanje će početi a nije poznat status glavnog glumca. Ranije je najavljeno da će glavnu ulogu u seriji Mevlana tumačiti Timucin Esen. Nakon toga je bilo vesti o tome da je Timucin odustao od rada na ovom projektu.

Danas stižu vesti koje nisu baš jasne. U turskim medijima piše da se seriji Mevlana priključilo nekoliko novih glumaca. Uloge u ovoj seriji će imati Erdal Yildiz, Can Nergis i Semra Dincer. Ono što buni jeste nastavak, u kom piše da su se oni priključili seriji u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Timucin Esen.

U opticaju je nekoliko mogućnosti. Moguće je da je autorka teksta, u ovom slučaju Birsen Altuntas zaboravila da je pre nedelju dana napisala da je Timucin napustio ovaj projekat. Verovatnije je ipak da je kriza na setu rešena i da će Esen ipak nastaviti da radi na ovoj novoj istorijskoj turskoj seriji.

NOVO - Erkan Petekkaya u novoj seriji Show TV-a!

 By: Milt-TV Exposed