Obećali mu glavnu ulogu sa Serenay Sarikayom, nisu ga pozvali pa je razbio nekoliko automobila?!

Jedna zaista pomalo čudna priča dolazi iz Turske, a vezana je za seriju Medcezir i Serenay Sarikayu. Evo i o čemu se radi.

Obećali mu glavnu ulogu sa Serenay Sarikayom, nisu ga pozvali pa je razbio nekoliko automobila?!

Foto Credits: Dizilah

Izvesni Tayfur D. bukvalno je napao kancelariju i zaposlene u jednoj kompaniji u Besiktasu koja zastupa mnoge javne ličnosti među kojima su Berguzar Korel, Ezgi Mola, Seranay Sarikaya i drugi. Reč je o kompaniji ID Iletisim agency. Tayfur je najpre vikao da je prevaren, a potom pretio zaposlenima i razbio nekoliko automobila!

Njemu su navodno obećali glavnu ulogu u seriji sa Serenay Sarikayom. Prema njegovim rečima, prevarila ga je produkciona kompanija ali je on iz nekog razloga došao u gore pomenutu agenciju. Naravno, niko nije želeo da ga bez osnova pusti u kancelariju, pa je Tayfur sa metalnom šipkom lupao po automobilima i pretio zaposlenima smrću.

Nakon nekoliko sati u policijskoj stanici nakon što je uhapšen, dvadesetpetogodišnji mladić je pušten uz posebnu kontrolu. On je nastavio da tvrdi da mu je obećana glavna uloga u seriji Medcezir sa Serenayom, ali da ga nakon toga više nikada nisu pozvali…

NOVO - Nurgul Yesilcay i Emre Kinay u novoj TV seriji o policajki

 By: Milt-TV Exposed