Almila Ada otkrila kada počinje druga sezona serije Uc Kiz Kardes

Gledaoci TV serije Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je svojim brzim usponom privukla veliku pažnju, sa nestrpljenjem iščekuju novu sezonu! Serija Uc Kiz Karddes, adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin, emitovana je u 16 ​​epizoda.

Almila Ada otkrila kada počinje druga sezona serije Uc Kiz Kardes

Foto Credits: Internet Haber

Serija je debitovala u februaru, a na pauzu je otišla u junu. Nove epizode ove turske TV ​​serije, u kojima zajedno sa Iclal Aydin glume Reha Ozcan, Ozgu Kaya, Almila Ada, Berker Guven i Melisa Berberoglu, očekuju se na ekranu u septembru. Međutim, sudeći po rečima Almile Ade, teško da će serija biti na ekranu u prvoj nedelji septembra!

Oni koji su gledali seriju, koja je kasno počela i uspešno stigla finala sezone, nadali su se da će pogledati bar još nekoliko epizoda. Ali serija je otišla u finale sezone ranije nego što se očekivalo. Almila Ada je među popularnim imenima sa likom Donus u seriji Tri sestre, koja izaziva veliko interesovanje i u inostranstvu.

Dok se nova sezona serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre željno iščekivala, izjava je stigla od Almile Ade. Glumica navodi da će snimanje serije za drugu sezonu krenuti početkom septembra. Početak seta početkom septembra znači da će serija doći na ekran nekoliko nedelja kasnije.

Almila Ada je navela i da će nova epizoda biti na TV ekranima sredinom septembra. Glumica ukazuje na sredinu septembra za novu epizodu sledećim rečima, otkrivajući da imaju isto uzbuđenje kao i kod publike:

„Uzbuđeni smo zbog druge sezone. Ponovo počinjemo sa radom u septembru. Nadamo se da će biti emitovano sredinom septembra, ako ništa ne krene po zlu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Almila Ada (@almilaada)

NOVO - Pelin Akil ne može da dočeka novu seriju!

By: TV Exposed