Alina Boz iskreno o svojim interesovanjima

Turska glumica Alina Boz rođena je u Rusiji 1998. godine i od detinjstva je sebi izgradila novi život u Turskoj.

Alina Boz iskreno o svojim interesovanjima

Foto Credits: Internet Haber

Alina Boz, koja je stekla ime raznim projektima u koje je uključena od 2016. godine, poznata je kao jedna od najuspešnijih glumica poslednjih godina.

Popularna glumica, poznata po liku Hazal u seriji Paramparca, likom Azre u seriji Elimi Bırakma postala je jedno od imena koja neće napustiti um i srca svojih obožavalaca.

Alina je gostovala u emisiji Ibrahima Selima i tu otkrila neke zanimljivosti o sebi.

Aktivno prati Youtube

Govoreći o gledanju video zapisa o različitim temama glumica je izjavila:

Ponekad upadnem u čudne jame na Youtube-u“, glumica je rekla i da nema rutine koje se ponavljaju. Alina Boz je izjavila: „Previše sam lenja da bih bila uhvaćena u nečemu. Posle tačke, dok radim istu stvar, čini mi se da se sužava. Ako svakog dana gledam nekoga na Youtube, “zaglavim” se.“.

Objašnjavajući da se ona sada fokusira na politička dešavanja menjajući svoju perspektivu o temama koje gleda na Youtube-u, glumica je napomenula da posebno prati video snimke na teme kao što su 5 porodica koje vladaju svetom.

Alina Boz je rekla:

„Promenila sam svoju perspektivu ovih dana. Gledam nešto o svetu. Na primer, način na koji svet ide, politika, kao 5 velikih porodica koje vladaju svetom... Ovih dana sam “zaglavila” sa njima. Zato što živimo u veoma interesantnom periodu.“.

NOVO - Odlučujuće epizode za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed