Evo kada počinje treća sezona serije Dar | Atiye!

Turska serija Atiye se izdvojila od ostalih svojom neobičnom radnjom. Prve dve sezone su bile izuzetno uspešne i gledane.

Evo kada počinje treća sezona serije Dar |  Atiye!

Foto Credits: Studio Serial

U toku ove nedelje potvrđena je vest o novoj sezoni. Odnosno, stigla je informacija kada će započeti treća sezona ove turske serije. Premijera sezone 3 biće 17. juna, dakle za manje od mesec dana. I ova sezona kao i prethodne biće emitovana na Netflix digitalnoj platformi. Uloge u ovoj seriji tumače Beren Saat, Mehmet Gunsur, Metin Akdulger i drugi.

Radnja serije prati Atiye, mladu i lepu slikarku koja vodi savršen život u Istanbulu. Ona ima skladnu porodicu, bogatog i simpatičnog dečka, i povrh svega uskoro treba otvoriti svoju prvu samostalnu izložbu. Ali njen savršeni život će se uskoro promijeniti s otkrićem u najstarijem hramu na zemlji, Gobeklitepeu. Arheolog po imenu Erhan otkriva simbol u ruševinama, simbol koji misteriozno povezuje Atiye s Gobeklitepeom. Nakon toga Atiye će praktički preokrenuti svoj život naopačke i započeti potragu za otkrivanjem tajni svoje prošlosti, tajni skrivenih unutar tih drevnih ruševina.

 NOVO - Finale sezone serije Uyanis Buyuk Selcuklu pre nego što je bilo najavljeno

 By: Milt-TV Exposed