Serif Sezer u novoj seriji

Serif Sezer, jedna od iskusnijih glumica turske kinematografije, izašla je poslednji put pre pauze na ekrane sa TV serijom Benim Adim Melek, koja je emitovana na TRT 1. Ova glumica se vraća na setove novom serijom nakon pauze od oko godinu dana.

Serif Sezer u novoj seriji

Foto Credits: Internet Haber

Serif Sezer, jedno od veteranskih imena turske kinematografije, ima 75 godina i još uvek glumi u TV serijama i filmovima. Glumica koja je karijeru počela u pozorištu, glumila je u mnogim filmovima koji su do sada privukli dosta pažnje.

Iako je učestvovala u mnogim filmovima, televizijskim serijama i televizijskim filmovima od 1988. godine, široka publika ju je prepoznala 2002. godine po ulozi Ali Hamzaogluove sestre Kader u TV seriji Asmali Konak. Iskusna glumica, koja je učestvovala u TV serijama kao što su Beyaz Gelincik, Karagul, Anneler ve Kizlari, došla je na ekrane i sa TV serijom Benim Adim Melek.

Serif Sezer je još jednom demonstrirala svoje majstorstvo sa likom Nefise Karadag, koju je tumačila u TV seriji Melek, koja se emitovala dve sezone na TRT 1. Sezer je po završetku serije malo pauzirala od setova.

Ova glumica se sada sprema da izađe na ekrane sa novom ATV TV serijom. Serif će preuzeti ulogu u TV seriji Bir Kucuk Gunisigi, koju će snimati kompanija NGM Medya. Još uvek nema mnogo informacija o seriji. Rad na kreiranju glumačke ekipe ovog projekta se nastavlja.

NOVO - Dirljiv oproštaj Melis Sezen od serije Sadakatsiz

By: TV Exposed