Dirljiv oproštaj Melis Sezen od serije Sadakatsiz

TV serija Kanala D Sadakatsız koja je ostavila trag na ekranima dve sezone, takođe je bila upečatljiva svojom poslednjom epizodom emitovanom u sredu, 25. maja.

Dirljiv oproštaj Melis Sezen od serije Sadakatsiz

Foto Credits: IMDB

Šezdeseta, poslednja epizoda serije bila je poprište nezaboravnih događaja. Projekat Sadakatsiz, koji je privukao veliku pažnju ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, na ekran je doneo trojni odnos između žene, njenog prevarenog muža i druge žene.

Od dana kada je emitovana, najkritičniji lik serije bio je Volkan u ulozi muža koju je tumačio Caner Cindoruk. Patetična situacija u koju je zapao Volkan obeležila je poslednju epizodu serije Sadakatsiz / Neveran.

Gubitnik poslednje epizode ​​bio je upravo on. Obe žene dale su drugačiji pravac sopstvenom životu. Napušteni Volkan je ostao sam i razbijen. U poslednjim scenama videlo se da je Volkan preminuo u seriji, odnosno u radnji koja je publiku odvela 20 godina kasnije.

Glavni glumci Caner Cindoruk, Melis Sezen i Cansu Dere su se svojim objavama na društvenim mrežama oprostili od svojih likova i publike. Najdirljivije deljenje na društvenim mrežama došlo je od Melis Sezen.

Melis se ovim rečima oprostila od svog lika Derin; „Uspeli smo devojko! Uspeli smo! Izlečena si! Setila si se da ponovo voliš sebe! Vratili smo se blistavoj Derin, punoj života i ljubavi, čije smo postojanje čak i zaboravili, koji je već dugo u džinovskom snu! Vratili smo se kući. Večno sam zahvalna za svaki trenutak koji živim sa tobom, svaki dah koji ti dam je moja duša. Mnogo te volim, Derin, i neopisivo je videti te konačno srećnu...

Zaslužuješ najbolje od svega, devojko velikog srca, imala si veoma težak put, sada je vreme da uživaš u životu, budeš srećna, živiš punim plućima... Zbogom, hvala ti beskrajno na svemu! Dobro je to."

View this post on Instagram

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

.

NOVO - Objavljena video najava filma Eflatun - glavne uloge Kerem Bursin i Irem Helvacioglu! (VIDEO)

By: TV Exposed