Hande Ercel oborila rekord kada su u pitanju turski Instagram korisnici! (FOTO)

Turska glumica Hande Ercel je već dugo najpopularnija među svojim kolegama i koleginicama u toj zemlji na društvenim mrežama. Od nedavno se može pohvaliti novim rekordom.

Hande Ercel oborila rekord kada su u pitanju turski Instagram korisnici! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Zvaničan profil Hande Ercel prati 24.3 miliona ljudi. Glumica je na njega postavila 529 objava. Upravo je jedna od njih oborila rekord kada su korisnici Instagrama sa područja Turske u pitanju. Reč je o fotografiji koju je glumica postavila povodom rođendana njenog dečka, Kerema Bursina. Ta objava je sakupila preko 5 miliona lajkova i oborila sve rekorde. Hande je u opisu te fotografije napisala "Ostanite blizu pored ljudi koji su kao sunce. Srećan rođendan najzabavnijem delu mog života, tako sam srećna što te imam".

Ova objava se i te kako dopala njenim fanovima, ali i fanovima Kerema Bursina i sada drži jedan zaista sjajan rekord po broju lajkova. Uz to, fotografija je sakupila preko 107 hiljada komentara.

Evo i pomenute objave.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Hande Ercel se trenutno nalazi na odmoru upravo sa Keremom Bursinom. Oni su završili svoje obaveze u seriji Sen Cal Kapimi i sada uživaju u slobodnom vremenu. Glumica je najavila da će nakon odmora otići u SAD ili Veliku Britaniju i tamo usavršavati znanje engleskog jezika ali i glumu.

NOVO - Sinem Unsal obećala iznenađenje!

 By: Milt-TV Exposed