Šta će biti sa narednom dodelom Oskara?

Nova, 93. po redu dodela Oskara planirana je za februar naredne godine. Ipak, prema novim informacijama Akademija Filmske umetnosti i nauke razmatra da dodelu Oskara odloži. Prema dosadašnjim podacima, 93. dodela Oskara bi trebala da bude 28. februara 2021. godine. Navodno, još uvek se razmišlja o eventualnom odlaganju dodele najznamenitije nagrade u svetu kinematografije. – ...

Šta će biti sa narednom dodelom Oskara?

Nova, 93. po redu dodela Oskara planirana je za februar naredne godine.

Ipak, prema novim informacijama Akademija Filmske umetnosti i nauke razmatra da dodelu Oskara odloži.

Prema dosadašnjim podacima, 93. dodela Oskara bi trebala da bude 28. februara 2021. godine. Navodno, još uvek se razmišlja o eventualnom odlaganju dodele najznamenitije nagrade u svetu kinematografije.

- Verovatno će biti odloženo - rekao je jedan od dobro informisanih izvora za "Varajati".

Međutim, ta osoba je upozorila da detalji, uključujući potencijalne nove datume, još nisu u potpunosti razmotreni ili formalno predloženi. Istovremeno, drugi izvor kaže da je datum na ABC-u trenutno nepromenjen.

Ono što je potvrđeno ranije jeste da su uvedene nova promene pravila vezanih za filmove kvalifikovane za Oskara.

Nove promene pravila podrazumevaju i omogućavanje da se ekranizacije kvalifikovane za Oskara održavaju u Njujorku, Čikagu, Majamiju, Atlanti i drugim delovima umesto, kao što je bio slučaj do sad, samo u Los Anđelesu.

By: TV Exposed