Aras Bulut Iynemli je uzbuđen zbog serije Ataturk

Pripreme za novu seriju Ataturk, koja će se emitovati na Disney plusu 2023. godine, kojoj se obeležava  100. godišnjica osnivanja Republike Turske, trajale su dugo, a proteklih meseci vest da je ekipa otišla do seta za snimanje se odrazila u štampi.

Aras Bulut Iynemli je uzbuđen zbog serije Ataturk

Foto Credits: Internet Haber

Aras Bulut Iynemli igra glavnu ulogu u seriji koja će ispričati život velikog vođe Mustafe Kemala Ataturka i odvesti publiku do osnivanja Turske Republike. U snimanju promotivnog filma platforme učestvovao je i glumac, koji je među poznatim imenima sa kojima je Disney plus sklopio u Turskoj. Glumac, koji je povremeno putovao trajektima ili čamcima tokom snimanja u Istanbulu, dospeo je u centar pažnje svojim simpatičnim raspoloženjima.

Aras, koji je rekao da je bio veoma uzbuđen zbog priprema za ulogu pre nekoliko meseci, imao je produktivan proces pripreme. Glumac, koji nije želeo da iznosi previše detalja o projektu, naveo je i da se zatvorio za spoljni svet.

Glumac je rekao: „Trudim se da budem dostojan, trudim se da dam sve od sebe, nadam se da hoću. Ceo tim sa uzbuđenjem priča o našem velikom vođi. Zaista se oduševim kada ga pročitam, oči mi se pune suzama” i otkrio koliko značaja pridaje ovom projektu.

Aras Bulut Iynemli, koji je u veoma emotivnom procesu i uzbuđen što može da prikaže lidera koji je upisao svoje ime u svetsku istoriju poput Ataturka, vidi ovo kao veliku čast.

Snimke sa snimanja iza kulisa podelio je digitalna platform Disney plus, a glumčeve reakcije oduševile su njegove fanove.

NOVO - Berk Atan ne voli hladnoću!

By: TV Exposed