Berk Atan ne voli hladnoću!

Serija Gonul Dagi nastavlja da se emituje na ekranu TRT1 subotom uveče sa svojom trećom sezonom. Serija, koja ima milione fanova je u veoma uspešnom procesu postizanja najbolje gledanosti sezone.

Berk Atan ne voli hladnoću!

Foto Credits: Internet Haber

Iako su prethodne dve sezone bile dvocifrene kada je reč o rejtingu, a ova sezona nešto niža, serijal Gonul Dagi je još jednom dokazao da je jedna od najuspešnijih produkcija sezone. Nakon što je tim napustila Gulsim Ali Ilhan, koja je igrala lik Dilek u ovoj TV seriji, najveći teret je pao na pleća Berka Atana, kojeg smo gledali i gledamo kao Tanera. Berk, s druge strane, ima veoma uspešan nastup i izgleda veoma srećno na snimanju u Eskišehirovom okrugu Sivrihisar.

Govoreći o velikom interesovanju publike za seriju Gonul Dagi, Berka Atana su novinari pitali o projektu i kada je došao u Istanbul na nekoliko dana.

Sivrihisar, koji je blizu Ankare, nalazi se u sredini Anadolije i zimi je veoma hladan region. Berk Atan je skrenuo pažnju na ovu situaciju i rekao: „Sivrihisar je takođe daleko od Eskišehira, na putu za Ankaru... Jako je hladno, čak 10-15 stepeni razlike između dana i večeri. Ali pošto smo proveli treću godinu, tu smo, navikli.“.

Berk Atan, koji je rođen u toplom gradu poput Izmira i voli vrućinu, rekao je: „Ja sam iz Izmira, kako mogu da volim hladnoću?“ Naveo je i da je na poslu iako ne voli hladne krajeve.

NOVO - Dobar start turske serije Yali Capkini, veliki porast za Kasaba Doktoru

By: TV Exposed