Erkan Petekkaya u glavnoj ulozi u TV seriji O Kiz | Ta devojka

Turski glumac Erkan Petekkaia imao je efektan nastup prošle sezone sa TV serijama Sana Soz i Kirmizi Oda / Crvena soba.

Erkan Petekkaya u glavnoj ulozi u TV seriji O Kiz | Ta devojka

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji će se pojaviti ponovo na televiziji u novoj sezoni, u narednom periodu igraće glavnu ulogu u veoma ambicioznoj seriji O Kiz / Ta devojka Kanala D.

Kanal D, koji je nedavno ostvario veoma efektne serije sa projektima Sadakatsiz / Neveran, Camdaki Kiz, Yargi / Presuda i Uc Kiz Kardes / Tri sestre, sprema nova iznenađenja za svoje gledaoce u novoj sezoni. Nakon finala serije Sadakatsiz, nova serija za koju se očekuje će nastaviti da ima isti efekat biće O Kiz / Ta devojka.

Nakon što je zvanično najavio seriju O Kiz, Kanal D koristi činjenicu da će Erkan Petekkaya izaći pred publiku u glavnoj ulozi u ovom novom ambicioznom projektu.

Erkan Petekkaya, koga ćemo gledati u liku Kadira u seriji Ta devojka za koju su pripreme u toku, imaće 45 godina, ali će njegov nivo percepcije sveta biti jednak čistoći petogodišnjeg deteta.

Erkan, koji će se prvi put u karijeri naći u ovako drugačijoj ulozi sa likom Kadira, ima ulogu koja će iznenaditi sve u novom periodu, nakon prošle sezone u kojoj je imao kontraste sa ulogama.

Ozlem Gunhan je na poziciji režisera nove turske TV serije O Kiz, a scenario piše Sirma Yanik. U narednom periodu biće poznato mnogo više informacija o ovoj seriji, kao i ostatak glumačkog kadra.

NOVO - Turske letnje serije - Tozluyaka i Balkan Ninnisi napreduju, ostale u problemu!

By: TV Exposed