Nova turska serija – rimejk korejske drame The Innocent Defendant

Potvrđena je informacija da se priprema još jedna nova turska serija. U pitanju je rimejk korejske drame koja nosi naziv The Innocent Defendant. Projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim za Fox TV. Reč je o seriji čija priča prati tužioca optuženog da je ubio članove svoje porodice. On pati od amnezije i ne ...

Nova turska serija – rimejk korejske drame The Innocent Defendant

Potvrđena je informacija da se priprema još jedna nova turska serija.

U pitanju je rimejk korejske drame koja nosi naziv The Innocent Defendant. Projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim za Fox TV. Reč je o seriji čija priča prati tužioca optuženog da je ubio članove svoje porodice. On pati od amnezije i ne seća se šta se zapravo dogodilo. Mora da očisti svoje ime, tj. da dokaže nevinost pre nego što bude prekasno. U suprutnom mu preti smrtna kazna! Naravno, turski kreatori serije imaju pravo da izmene neke detalje u ovom projektu. Da li će i koliko biti izmena saznaćemo kroz nekoliko meseci.

Snimanje turske verzije serije The Innocent Defendant počeće krajem juna ove godine. U narednom periodu biće poznato više informacija vezanih za glumački kadar na ovom projketu.

NOVO - Alp Navruz dobio dvocifren broj ponuda za nove uloge!

By: TV Exposed