Gala elegancija Aline Boz oduzima dah! (FOTO)

Alina Boz, jedna od uspešnih glumica prošlog perioda, izašla je pred obožavaoce sa TV serijom Bir Peri Masali / Bajka, koja se u novoj sezoni emitovala na Fox TV-u, posle uloge u seriji Marasli.

Gala elegancija Aline Boz oduzima dah! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Film Bandirma Missile Club, u kojem Alina Boz deli glavnu ulogu sa Denizom Canom Aktasom, koja je stekla priznanje za svoj lik Melis u seriji, takođe se susreo sa gledaocima 21. oktobra. Alina Boz, koja je prisustvovala premijeri filma, oduševila je svojom elegancijom. Glumica, koja je fotografije podelila na svom Instagram nalogu, dobila je pohvalne komentare svojih fanova.

Lepa glumica se od ekipe koja ju je pripremala oprostila sledećim rečima, „Da li sustižemo da kažemo; Hvala ovoj divnoj ekipi koja me je brzo pripremila i poslala na premijeru.”.

Koleginice Pinar Deniz, Cemre Baysel i Leyla Tanlar komentarisale su ove fotografije Aline Boz.

Bandirma Missile Club / Raketni klub Bandirma, u režiji Omera Faruka Soraka, priča o mladim ljudima iz Bandirme, koji su uspeli da pošalju rakete u nebo i poručili celom svetu: „I mi smo ovde“ uprkos ograničenim mogućnostima i preprekama. Film, koji je prošle godine snimljen u Bandirmi, zasnovan je na istinitoj priči. TRT-ova koprodukcija, koja donosi priču o počecima Turske u svemirskoj trci na velikom platnu, susrela se sa gledaocima filmova u petak, 21. oktobra.

Evo i pomenute objave koju je postavila Alina Boz.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Otkriven glumački kadar nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti Dan

By: TV Exposed