Burak Deniz o svojim novim projektima

Turski glumac Burak Deniz nastavlja svoj put u karijeri digitalnim projektima. Glumac, koji je prošlog meseca otišao u Italiju, prisustvovao je premijeri serije Disney Plus-a, The Ignorant Fairies u režiji Ferzana Ozpeteka gde je tumačio ulogu Asafa.

Burak Deniz o svojim novim projektima

Foto Credits: Dizilah

Burak Deniz je rekao da je gala premijera u Italiji protekla veoma dobro i da su povratne informacije publike bile sjajne. Deniz je igrao ulogu u prvom italijanskom domaćem projektu Disney Plus-a, seriji The Ignorant Fairies, gde je igrao fotografa.

U izjavi za tv100, glumac je rekao: „Projekat je brzo postao veoma popularan“ i izrazio zadovoljstvo što je sve naišlo na dobar odziv u Italiji. Objašnjavajući da mu odnosi, tačnije veza i ljubav sa Didem Soydan idu dobro, Burak je pričao o svojim iskustvima u Italiji sledećim rečima:

„Bilo je sjajno, bila je to veoma elegantna noć. Imati potpis Ferzana Ozpeteka pod projektom… Činjenica da je sam projekat bio dugo očekivan je bila stvar radoznalosti kako za štampu, tako i za publiku u Italiji, kao i kod nas. Trenutno rezultati izgledaju dobro.”.

Prva sezona Netflixove serije Sahmaran, koju potpisuje Ay Iapım, snimljena je i očekuje se na jesen. Burak Deniz, koji igra glavnu ulogu sa Serenay Sarikayom, podelio je informaciju da će druga sezona biti sigurno snimljena.

Ovaj turski glumac je rekao: „Tačno je, snimićemo i drugu sezonu, ali teško je okupiti glumce. Postoji okvirno vreme emitovanja, postoji datum snimanja, čekam i ja zvanične potvrde“.

Burak je naveo da Serenay Sarikaya u toj seriji tumači lik po imenu Sahsu, a on Marana, „Sahsu je žena-zmija stara oko 500 godina. Nestrpljivo čekamo da vidimo kada će serija izaći, kakav će biti rezultat, radujem se tome“, rekao je on.

NOVO - Melisa asli Pamuk najavila još jedno iznenađenje

By: Milt-TV Exposed