Ozan Dolunay napustio novu TV seriju!

Letnja sezona turskih televizijskih serija je u toku, a pripreme za neke serije za novu, jesenju sezonu su već otpočele. Jedna od njih je projekat pod nazivom Hayallerim, Babam ve Sen. Međutim, nakon najnovijih dešavanja i odlaska Ozana Dolunaya, cela serija je pod znakom pitanja.

Ozan Dolunay napustio novu TV seriju!

Foto Credits: Haberler

Nova sezona će biti veoma značajna, s obzirom da digitalne platforme polako osvajaju sve veći broj gledalaca. Netflix je tu već neko vreme, a Disney Plus ima veoma ozbiljne namere kada je u pitanju Turska. Serija Kacis je počela da se emituje, a uskoro se očekuju i projekti Dunyayla Benim Aramda i Avci / Lovac, od kojih su velika očekivanja.

Kompanija Medyapim je ozbiljno shvatila najnovija dešavanja pa je za seriju Hayallerim, Babam ve Sen angažovala dobar glumački kadar. Ozan Dolunay, Berrak Tuzunatac, Tansel Ongel i Hazar Motan su bili u glumačkoj ekipi. Na poziciji režisera je Cevdat Mercan. Međutim, nakon što je došlo do određenih promena, Mercan je odustao od rada na ovoj seriji a za njim i Tansel Ongel.

Posle tih odlazaka usledio je još jedan šok. Ozan Dolunay koji je trebao da tumači glavnu mušku ulogu odustao je od rada u ovoj TV seriji. Nakon odlazaka glavnih muških glumaca iz projekta, postavlja se pitanje sudbine same serije.

S obzirom da je serija, odnosno njena premijera planirana za kraj avgusta, rukovodstvo Kanala D će morati da pronađe brza i kvalitetna rešenja...

NOVO - Radnje serija Gul Masali, Sevmek Zamani i Balkan Ninnisi

By: TV Exposed