Nekada zajedno u seriji Bir Zamanlar Cukurova, uskoro rivali!

Opraštajući se od serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova sredinom treće sezone, Vahide Percin je svojim likom Hunkar osvojila ljubav miliona.

Nekada zajedno u seriji Bir Zamanlar Cukurova, uskoro rivali!

Foto Credits: Internet Haber

U finalu treće sezone iste TV serije, Murat Unalmis, koji je igrao lik Demira, oprostio se od projekta.

Značajnu ulogu je odigrala činjenica da je TV serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, koja se proširila u mnoge zemlje sveta, bila toliko voljena je to da je imala snažnu priču i da su njene glumačke izvedbe bile veoma impresivne. Projekat Bir Zamanlar Cukurova, koji nastavlja da se emituje u zemljama različitih kultura i adaptira u Grčkoj, takođe je naziv velikog uspeha 4 sezone.

Altadmak vs Gulcemal

Dvoje glavnih aktera nova dva važna projekta takmičiće su se u četvrtak uveče. Vahide Percin igra glavnu ulogu u TV seriji Aldatmak / Obmana, koja se emituje na ATV-u od početka sezone. Serija je stvorila svoju publiku i nalazi se u jakoj poziciji.

Novi projekat TV serije pod nazivom Gulcemal, u kojem Murat Unalmis deli glavnu ulogu sa Melis Sezen, ima tešku priču. U saopštenju koje je objavila Fox TV, objavljeno je da će se prva epizoda serije Gulcemal sastati sa publikom u četvrtak, 6. aprila. Ovo je učinilo Vahide Percin i Murata Unalmisa rivalima posle saradnje u seriji Bir Zamanlar Cukurova.

Oboje glumaca imaju snažne performanse i njihova baza obožavatelja je prilično velika. Izvanredna će biti i rejting konkurencija serija Aldatmak i Gulcemal, već od narednog četvrtka.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Bez poboljšanja za seriju Kralice / Kraljica

By: TV Exposed