Bez poboljšanja za seriju Kralice / Kraljica

U sredu, 29. marta, publici je prikazana i druga epizoda turske TV serije Kralice / Kraljica, koja se emituje na Kanalu D sredom uveče i koja je optimistično najavljivana.

Bez poboljšanja za seriju Kralice / Kraljica

Foto Credits: IMDB

Sjajna Burcu Ozberk, jedna od najtraženijih turskih glumica romantičnih humorističkih serija, ovoga puta privlači pažnju svojim dramskim nastupom.

Veoma talentovani turski glumac Gokhan Alkan je, s druge strane, pronašao efektnu dramsku priču nakon TV serije Kalp Yarasi / Rana na srcu.

Serija pod nazivom Kralice / Kraljica je adaptirana iz američke TV serije Queen Sugar i predstavlja ambiciozan projekat. Međutim, uprkos ovoj tvrdnji, ocene nisu baš dobre.

Loš rejting

Serija Kralice / Kraljica, čija je prva epizoda emitovana prošle nedelje, bila je znatno ispod proseka i uspela je da postigne niske stope gledanosti. Deveto mesto u AB grupi, kao i total kategoriji i jedanaesto mesto u ABC1 grupi rejtinga nije bilo uspešno.

Oni koji su očekivali porast gledanosti u drugoj epizodi emitovanoj 29. marta nisu našli ono čemu se i nadali osim malog povećanja gledanosti.

Serija Kralice je ponovo završila u total kategoriji i AB grupi rejtinga kao 11. u danu emitovanja. U ABC1 je osvojeno deveto mesto, kao i prošlog puta. Ostaje da vidimo da li će se znak skoka u rejtingu, koji nije došao u drugom delu serije, desiti sledeće nedelje?

View this post on Instagram

A post shared by KRALİÇE (@kralicedizitv)

NOVO - Hafsanur Sancaktutan o svom hobiju i planovima za budućnost

By: TV Exposed