Gde je i šta radi Sila Turkoglu?!

Sila Turkoglu, koja je odlučila da napusti seriju Emanet, u kojoj je igrala glavnu ulogu dve sezone, postala je popularno ime u poslednje vreme. Glumica, koja je često na dnevnom redu časopisa, postala je predmet interesovanja fanova turskih serija, kada je doživela krizu sa producentskom kućom i slučaj iznošenja ovog pitanja na sud.

Gde je i šta radi Sila Turkoglu?!

Foto Credits: Dizilah

Serija Emanet, koja se emitovala na ekranu Kanala 7 i koja je imala dobru gledanost kao dnevna serija, dovela je u prvi plan partnera Sile Turkoglua, koji igra lik Sehera, Halila Ibrahima Ceyhana.

Pored toga i mlada glumica je bila veoma zapažena. Sila Turkoglu je i dalje među najzastupljenijim glumicama na društvenim mrežama već duže vreme i stalno je na listi 10 najboljih. Mnogi se s obzirom na novonastalu situaciju pitaju šta ona sada radi?

Njeni fanovi su veoma radoznali šta se dogodilo u životu poznate glumice i da li postoje neki novi projekti. Glumica, koja je privukla pažnju likom Sune u TV seriji Yemin, ali ima skok u karijeri kao Seher u seriji Emanet, srećna je i zadovoljna.

Sila Turkoglu, koja je primećena od strane novinara ispred mesta gde se bavila sportom, rekla je da je sve u redu i da je ušla u period odmora. Glumica je izjavila: „Trenutno se odmaram, bavim se svojim sportom. Sada sam u procesu odmaranja.“.

Ostaje da vidimo dokle će ova pauza potrajati ali i to u kom narednom projektu će se pojaviti ova talentovana turska glumica.

Njeni fanovi su nestrpljivi da čuju vesti o novoj seriji ili filmu mlade Sile.

NOVO - Rejting serije Seversin počinje da zabrinjava!

By: TV Exposed