Pobošljava se rejting turske serije Kazara Ask / Slučajna ljubav

Turska serija Kazara Ask nije imala sjajan početak kada je reč o rejtingu. Serija u kojoj glavne uloge tumače Sude Zulal Guler i Umit Kantarcilar je ipak u prethodnoj epizodi značajno popravila taj segment.

Pobošljava se rejting turske serije Kazara Ask / Slučajna ljubav

Foto Credits: IMDB

Rejtinzi turskih serija u letnjoj sezoni su uvek relativni niski. Čak i najmanja poboljšanja čine da serija postane mnogo bolje plasirana na listi najgledanijih serija. To je i slučaj sa serijom Kazara Ask. Projekat je u prve dve epizode imao nizak rejting. Situacija se u trećoj epizodi značajno popravila, tako da je serija bila najgledanija u takozvanoj „Total kategoriji“.

Zaključci se ipak ne donose na osnovu samo jedne epizode. Još uvek je rano da se kaže da sve ide u dobrom pravcu, ali Kazara Ask se polako približava prosečnoj gledanosti, odnosno stabilnom rejtingu za ovu sezonu.

Četvrta epizoda ove serije biće emitovana u četvrtak uveče i sve se nadaju istom, ako ne i boljem rejtingu. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Koliba Film, režiser je Sadullah Celen. Scenario za seriju Kazara Ask pišu Bekir Baran Sitki i Rana Mamatlioglu.

NOVO - Dolunay Soysert uzbuđena zbog nove uloge i serije

 By: Milt-TV Exposed