Hafsanur Sancaktutan o svom hobiju i planovima za budućnost

Turska glumica Hafsanur Sancaktutan postala je jedna od ženskih glumaca koje su bile zapažene 2022. godine.

Hafsanur Sancaktutan o svom hobiju i planovima za budućnost

Foto Credits: Haberturk

Nakon što je stekla veliko priznanje svojom TV serijom Son Yaz / Prošlo leto, glumica, koja je bila jedna od glavnih ženskih uloga u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, emitovanoj na Disney plusu, takođe je ove sezone preuzela glavnu ulogu u omladinskoj seriji Darmaduman Fox TV-a.

Uprkos činjenici da je TV serija pod nazivom Darmaduman bila veoma ambiciozan projekat, smatralo se nesrećom za karijeru Hafsanur Sancaktutan da se oprosti od ekrana tako što je napravila rano finale.

Glumica, koja u poslednje vreme nije viđena u javnosti, “uhvaćena” je kamerama dok je šopingovala. Objašnjavajući da je dok se odmarala kod kuće, radila na usavršavanju engleskog i da se zanimala za muziku svirajući violončelo, glumica je navela i da je violončelo u njenom životu već 2 godine.

Rad na sebi

Navodeći da se ovim bavi iz hobija i da voli i da peva neke pesme dok svira, Hafsanur Sancaktutan je objasnila razlog zašto u tom periodu nije izlazila iz kuće:

„Otkrivam sebe, provodim vreme sa sobom. Radimo veoma naporno kada idemo na set. Birala sam samoću. Volim da se bavim sportom, izlazim, brinem o sebi, čitam neke knjige. Ovo radim sama napolju i kod kuće… Imam mnogo prijatelja, nisam sama, ali volim da provodim vreme sa sobom.”.

Objašnjavajući da ima novih projekata i da čita neke scenarije, Hafsanur Sancaktutan je rekla: „Ima projekata, napravila sam pauzu, ali sada sam ponovo počela da čitam scenarije. Možda će biti iznenađenja, dobre stvari mogu doći, ući u moj život, pronaći će se pravi posao. To je ono što mi je važno.”.

NOVO - Nejat Isler radi sjajan posao u seriji Aile / Porodica!

By: TV Exposed