Ekin Koc u seriji Uc Kurus?!

Stigle su nam nove vesti vezane za novu tursku seriju Uc Kurus. Podsećamo, reč je o seriji koja će predstavljati svojevrsni nastavak serije Cukur.

Ekin Koc u seriji Uc Kurus?!

Foto Credits: IMDB

Prema novim informacijama ova serija će postati bogatija za dvoje sjajnih glumaca. Od ranije je poznato da će jednu od glavnih uloga u seriji tumačiti Uraz Kaygiraloglu. Danas stiže vest o tome da je Ekin Koc novi član glumačke ekipe serije Uc Kurus. S obzirom da će serija imati više glavnih uloga, turski mediji danas pišu da će jednu od njih tumačiti i Koc. Kao dokaz za to navode činjenicu da su Ekin i Uraz zapratili jedan drugog na Instagramu.

Na osnovu aktivnosti na Instagramu, novinari u Turskoj su došli do još jedne teorije. Uraz Kaygilaroglu je zapratio Hazal Subasi na toj društvenoj mreži. Sudeći po ranijem iskustvu, vrlo verovatno je da će se i Hazal pojaviti u novoj seriji zajedno sa Kaygilarogluom.

Serija Uc Kurus je najavljena kao ambiciozan projekat. Ukoliko u glumačkom kadru serije između ostalih budu Ekin Koc i Hazal Subasi, šanse za uspeh su zaista veoma velike.

NOVO - Basak Gumulcinelioglu – serija Sen Cal Kapimi gotova, nova tek počinje!

 By: Milt-TV Exposed