Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla se bliži svom finalu

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla u kojoj glume Berk Oktay i Seray Kaya, emituje se na ATV ekranima ponedeljkom uveče.

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla se bliži svom finalu

Foto Credits: Haberler

Serija Bir Kucuk Gun Isigi ima do sada 33 epizode epizode. Nova 34. epizoda serije, koja će se susresti sa publikom u ponedeljak, 15. maja, postala je jedna od tema koje privlače veliku pažnju na društvenim mrežama.

Čini se da su dvoje protagonista u dobroj harmoniji, a priča u seriji kojom dominira drama uticala je na mnoge gledaoce. Uz to čini se da je interesovanje za seriju iz inostranstva važan plus.

Iako je ova turska serija u prvim nedeljama dobila veoma dobre ocene, to nije moglo da podigne interesovanje publike, koje je u poslednje vreme sve manje.

Finale u epizodi 36?!

Bez obzira što je u priči u seriji bilo tečnog i radoznalog procesa, u izvesnoj meri je bila podrška okoštale publike.

Serija Malo dnevnog svetla se sprema da se oprosti na kraju sezone sa padom rejtinga. Veliko interesovanje iz inostranstva je zapravo omogućilo ATV-u da čvrsto drži projekat uprkos padu rejtinga poslednjih meseci. Gledaoci ne očekuju da će biti druge sezone TV serije Bir Kucuk Gun Isigi. Jer nije moguće da priča to nosi. Očekuje se da će serija ući u finale u ponedeljak, 29. maja sa svojom 36. epizodom.

Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla je serijal koji će po svemu sudeći ostati projekat za jednu sezonu, ali će dugo ostati u mislima miliona gledalaca

Tu je najava 34. epizode.

NOVO - Serija Omer izvesno dobija drugu sezonu

By: TV Exposed