Kraj za seriju Gulcemal

Dramska serija Gulcemal četvrtkom uveče se sastaje sa publikom na televiziji Fox. Projekat, za koji se očekivalo da bude jedna od drugačijih i efektnih produkcija ove sezone, nažalost, zaglavio je u bloku rejtinga.

Kraj za seriju Gulcemal

Foto Credits: IMDB

Iz ispodprosečne ocene može se shvatiti da u Turskoj nema dovoljno interesovanja za seriju u kojoj glume Murat Unalmis i Melis Sezen. Međutim, kada pogledamo okruženje društvenih mreža, vidi se da su ljubitelji turskih TV serija u inostranstvu veoma zainteresovani za projekat Gulcemal.

Ljubitelji stranih serija, koji su na društvenim mrežama pokazali veliko interesovanje za turske serije uz veliki broj deljenja, pobrinuli su se da se projekti pod nazivom Tuzak / Klopka i Gecenin Ucunda / Na kraju noći ove sezone nastave dalje.

Gecenin Ucunda i Tuzak su uspeli da se izbore

Međutim, njihovi napori za seriju Gulcemal bili su neubedljivi. Serija Gecenin Ucunda, u kojoj glavne uloge igraju Neslihan Atagul i Kadir Dogulu, takođe je veoma ambiciozno ušla u ovu sezonu, ali kada je gledanost bila loša, moral je slomljen. Međutim, uz dobru prodaju u inostranstvu i veliko interesovanje stranih ljubitelja TV serija na društvenim mrežama, ovaj projekat je uspeo da završi 26 epizoda.

Ista stvar se desila i u tv8 seriji Tuzak. Ljubitelji ove serije, u kojoj su glavne uloge preuzeli Bensu Soral i Akin Akinozu, takođe su pokazali intenzivnu podršku preko društvenih mreža. Pored toga, serija Tuzak je prodata u mnogim zemljama, a ovaj proces je omogućio da serija ostane na ekranu 26 epizoda, iako je dobila niske ocene.

To nije uspelo seriji Gulcemal koja će svoje finale imati u epizodi 10, koja će biti emitovana 15. juna.

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Oproštaj od serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: TV Exposed