Rabia Soyturk i Emre Kivilcim su divan serijski par

Likovi Asli i Mehmeta privlače veliku pažnju u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se emituje na Kanalu D ponedeljkom uveče.

Rabia Soyturk i Emre Kivilcim su divan serijski par

Foto Credits: Onedio

Rabia Soyturk i Emre Kivilcim igraju ovaj duo, koji se takođe nalazi na listi najpopularnijih parova iz TV serija u Turskoj.

Iako je gledanost serije Veda Mektubu ispod očekivanja, kao bitan plus ističe se činjenica da je njena priča solidna i da Kanal D stoji iza projekta. Pored toga, Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar ​​i Bennu Yildirimlar, koji preuzimaju glavne uloge, pokazuju svoje majstorstvo u svakoj sceni.

Duo Rabia Soyturk i Emre Kivilcim pretvorili su se u TV serijski par koji je privukao veliku pažnju publike.

Poplava ljubavi prema likovima Asli i Mehmeta ubrzano raste na društvenim mrežama. U ovom ambijentu, gde je popularnost dvojca toliko porasla, pažnju je privukao i program koji se emitovao na Onedio-u gde su odgovarali na pitanja obožavalaca.

Iskreno o sebi i glumi

Mnogi glumci se žale da ne mogu da gledaju sebe na ekranu. Međutim, ovo nije slučaj sa Emreom Kivilcimom. Glumac je rekao:

„Volim da gledam sebe na ekranu. Mislim da iznosim najoštrije kritike. Vidim stvari jasnije nego bilo ko drugi. Ja zapravo volim da gledam sebe; da kritikujem, da ispravim svoje greške…”.

Rabia Soyturk takođe nije jedno od imena koje izbegava da sebe gleda na ekranu. Glumica je rekla da je gledala sebe na ekranu kao da gleda nešto normalno, sasvim drugo. Soyturk je izjavila: „Ne osećam se neprijatno. Gledam to kao normalne stvari.“.

Jedan gledalac je pitao: „Da li ste ikada koristili svoju glumu u stvarnom životu?“ Emre Kivilcim je odgovorio na pitanje forme i rekao da je on takva osoba na koju liči: "Ja sam ono što jesam, bilo kada, bilo gde”. Rabia Soyturk je na ovo pitanje odgovorila na isti način kao i njen partner.

Evo i celog videa u kom se ogleda njihova harmonija i energija.

NOVO - Hilal Altinbilek osvaja svet!

By: TV Exposed